Co-Test Finland

Yritysesittely

Co-Test Finland Oy on yritys, jonka missiona on tuoda luotettavat terveyteen ja hyvinvointiin liittyvät kotitestit helposti kuluttajien saataville.

Yritys on perustettu vuonna 2021 ja sen takana on diagnostiikan ja pikatestauksen osaamista jo neljältä vuosikymmeneltä. Yksi perustajistamme Mika Saramäki (Anidiagnostic Oy) on kehittänyt urallaan kymmeniä pikatestejä niin kuluttaja-, kuin ammattikäyttöön (terveydenhuolto/ viranomaiset).

Valikoimme tarkkaan markkinoille tuomamme testit. Laadunvarmistus onkin yksi tärkeä ja jatkuva osa yrityksemme toimintaa. 

Yrityksellämme on myös poikkeuksellisen vahvaa myynnin ja markkinoinnin osaamista. Tämän vuoksi pystymme auttamaan jälleenmyyjiämme onnistumaan mm. kattavan markkinointimateriaalipankin ja yrityksen oman markkinoinnin avulla.

Jos haluat olla mukana edistämässä suomalaisten hyvinvointia, ota yhteyttä!

 

Co-Test

Laadunvarmistus

Miten varmistamme testiemme laadun

Kaikki testimme ovat CE-merkittyjä kuluttajille (*Kysy tarjous ammattilaistesteistä tarvittaessa)

CE-merkintä osoittaa, että tuote täyttää sille asetetut olennaiset vaatimukset ja on kaikkien siihen sovellettavien direktiivien vaatimusten mukainen sekä on arvioitu vaatimusten mukaisesti.

Kaikki pikatestimme ovat lääkealan turvallisuus- ja kehittämiskeskus FIMEA rekisteröityjä

Cere-rekisteri on Fimea:n kansallisesti ylläpitämä rekisteri lääkinnällisten laitteiden toimijoista ja heidän laitteistaan. Kansallinen laki lääkinnällisistä laitteista 719/2021 sekä Fimean määräys 2/2021 määrittelee, ketkä lääkinnällisten laitteiden toimijoista ilmoittavat laite- ja toimijatietonsa CERE-rekisteriin.

Co Test Finland Oy

Jokainen pikatesti, joka tulee kauttamme markkinoille on tutkittu Anidiagnstics:n laboratoriossa laadun varmistamiseksi. Tarkistamme myös säännöllisesti tuotantoerät pikatestien toimivuuden ja laadun varmistamiseksi.

Anidiagnostics Oy

Co Test Finlandin markkinoille tuomat testit ovat laadullisesti Suomessa tarkistettuja ja valittu markkinoille yhteistyössä suomalaisen Anidiagnostics Oy diagnostiikkayrityksen kanssa. Kaikilla testeillä on vaadittavat merkinnät ja rekisteröinnit lääkinnällisten laitteiden myyntiä varten.

phone